skin-design-logo-removebg-preview

Мезотерапия

Цена: 80 - 100 лв

ВРЕМЕТРАЕНЕ:   45 мин.
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ:
За трайни резултати са препоръчителни 4/6 процедури.

Meso ox PPC

ДОБРА ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ЛОКАЛИЗИРАН И ФИБРОЗЕН ЦЕЛУЛИТ, ОТПУСНАТА КОЖА, ДВОЙНА БРАДИЧКА

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ:

Класическият масаж на гръб се прилага при всички състояния на дискомфорт или дисбаланс на организма. Чрез механично въздействие върху най-големият орган от човешкото тяло – кожата се отварят повърхностни венозни съдове и капиляри, премахват се отоци, обезболяване, подобряване тургора и трофиката (храненето) на кожата, релаксиране/тонизиране на мускулатурата, мобилността на гръбначния стълб, редуциране на умората. Може да се приложи отделно, както и в комбинация с остропатия, мануално-мобилизационни техники, вендузи, пасивен стречинг. Комбинация от две основни съставки – Фосфатидилхолин (пречистен соев лецитин) и Натриев деоксихолат, познати още като РРС. Спомага за разграждане на мазнините и подобрява качеството и еластичността на кожата.

 

Meso ox Sliming

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, НАМАЛЯВАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ И ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА ДОБРА ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ЛОКАЛИЗИРАН, АДИПОЗЕН И ФИБРОЗЕН ЦЕЛУЛИТ

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ:

Благодарение на активните съставки (Теофилин, Манитол, Буфломедил HCL, Кофеин, Таурин) се локализират мастните депа, след което се разграждат натрупаните мазнини и целулит.
Разгражда мастните натрупвания, подобрява нарушената микроциркулация, ускорява процеса на регенерация и намалява задържането на течности в тялото. След като мастните клетки бъдат локализирани, тяхната функция е да транспортират мазнините, за да улеснят тяхното разграждане чрез бъбреците, черния дроб и/или физически упражнения.

 

Meso ox Stretch marks

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ НА НОВИ И СТАРИ СТРИИ И БЕЛЕЗИ ПО ТЯЛОТО.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ:

Благодарение на активните съставки (DMAE,Лимонена киселина, Натриев хиалуронат, Валин, Токоферол, Ретинил палмитат, Пролин, Гриндин, Карнозин и Хиалуронова киселина) се подпомага регенерацията на кожата, подсилва се нейната еластичност. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията на кожата, DMAE има стягащ eфект, а карнозиньт, валиньт, токоферольт и ретинильт подхранват клетката, като преструктурират кожната тъкан. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Възвръща еластичността на кожата, стимулира образуването на нови клетки, изравнява тена, стяга кожата, заличава стрии и белези по тялото.

 

Promoitalia Revital Celform

E една нежна „липосукция“, изразяваща се в специалната формула, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата, без да оставя белези или увреждания.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ:

извлек от соеви семена, спомагащ за разграждането на мазнините. Притежава антихиперлипидемични свойства, спомага за разграждането на натрупаните мазнини и целулита
Фосфадитидилхолинспомага за трансформирането на мазнините в енергия. Като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и коремът намаляват обиколката си. Това е естествена съставка, напълно безопасна за организма.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Локализирано натрупване на мазнини, Целулит и Нарушена микроциркулация

Блог