skin-design-logo-removebg-preview

FILLMED NCTF мезококтейл

Цена: 200 лв / 250 лв

 
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ: 4 / 6
АКТИВНА ТЕРАПИЯ: – 4-6 процедури, по 1 седмично;
ПОДДЪРЖАЩА ТЕРАПИЯ: –  1 на месец
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Есен, Зима, Пролет
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА:

Мезотерапия е метод, при който чрез многократни убождания в мезодермата (средния слой на дермата) и дълбоката дерма се въвеждат „коктейл” от активни съставки (витамини, минерали, хиалуронова киселина, колаген и др). Резултатът от мезотерапия е подобряване качеството на кожата.  Еластичността е видимо подобрена,  плътността засилена, а фините бръчици заличени. Кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете изглежда по-млада и по-свежа.

NCTF FILLMED – Първият продукт за мезотерапия, регистриран в Европа. Златен стандарт в естетичната дерматология. С видими, естествени и трайни резултати.  

Успехът на неповторимата  формула се дължи на уникалния състав и метод на стерилизация:

  • Коктейл от 59 активни съставки с органичен произход от различни природни източници за стимулиране на клетъчния метаболизъм :
  • Витамини – 12 ;
  • Аминокислеини – 24;
  • Коензими – 6;
  • Нуклеотидни бази – 5;
  • Минерали-6;
  • Антиоксиданти – 6.

2) Високопречистена хиалуронова киселина – незаменим елемент на вискозо – еластичния баланс.

3) Патентован  метод на стерилизация-двойна микрофилтрация – запазва активността на ингредиентите и гарантира биологична ефективност. Клинично доказана клетъчна активност.

4) 135% увеличение броя на фибробластите (клетките, синтезиращи колаген) на 24-я час след първото приложение.

5) Притежава CE маркировка за инжектиране (сертификат за безопасност според европейските изисквания за инжектиране в кожата)

 

Индикации:

– Цялостно въздействие върху процесите ,свързани с възрастовата дегенерация на кожата. 

– Здравина и еластичност;

– Дълбока хидратация;

– Блясък;

– Широки пори;

– Бръчки и финни линии.

Подходяща е за всички типове кожа. Видимо подобрение настъпва още след първата процедура – кожата е хидратирана и освежена. Ефектът се увеличава след всяка следваща процедура. За кратко време отпуснатата и уморена кожа става стегната и свежа, с много блясък и младежко излъчване.

ХИДРАТАЦИЯ – БЛЯСЪК – БРЪЧКИ

NCTF135HA (5mg/ml  свободна хиалуронова киселина+коктейл от 54 активни съставки)  – За лечение на изявени бръчки и отпускане на контура, дехидратация, характерни за зрялата възраст на кожата на лицето, шията и деколтето.

Блог