skin-design-logo-removebg-preview

Мезотерапия

Цена: 80 - 350 лв

Promoitalia – White in 5 ml
Времетраене: 40 мин.
Подходящ период: есен/зима
Promoitalia – idebay 5ml

Времетраене: 40 мин. 
Подходящ период: 4 сезона
Promoitalia – eye light 1ml

Времетраене: 40 мин.
Подходящ период: 4 сезона
CELLBOOSTER
Времетраене: 40 мин.
Подходящ период: 4 сезона

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА:

“Мезотерапията е нехирургична, относително безболезнена инжекционна процедура, която лекува широк спектър от състояния.”
С тези думи самият създател на терапията, френският лекар Мишел Пистор, определя метода, чиято популярност не спира да расте повече от половин век след създаването си.

Мезотерапията дава бързи и добри резултати. За кратко време се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата.

Методът постига бърза хидратация, подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция срещу бръчки.
Чрез мезотерапията се третират различни проблеми при терапии, целящи подмладяване и стягане на кожата, подпомагане растежа на косата, намаляване и изглаждане на целулита, намаляване на локализирани мастни депа по тялото, дълбока хидратация, изглаждане на фини бръчки на лицето, шията, деколтето и ръцете, както и подобряване на еластичността и цвета на повяхнала кожа и цялостно стягане.

С времето кожата губи свойството си да се възстановява и най-честите причини за това са слънчевите лъчи, нездравословната храна, тютюнопушенето и стресът, които я правя повехнала, сива и отпусната.

За да възвърнем блясъка и здравето на кожата ви, ние използваме:

Promoitalia
Основана от Валерио Матано, Promoitalia е модерна медико-естетична компания, основана на знания, иновации и приобщаване, водена от мисията за цялостна красота за всички. 

Компанията има 360-градусов опит на пазара на естетичната медицина.  Двигателят, който задвижва корпоративните им дейности, е непрекъснатият стремеж към съвършенство. Oт ексклузивните формули и дизайни до изследването и внедряването на последните научни иновации, Promoitalia има пионерска роля в областта. Promoitalia предлага най-новото в областта на естетиката, като гарантира най-добрите методики, технологии и научни решения в тази област.  Компанията подкрепя приобщаващата красота. Тя разработва целенасочени решения, целящи да се погрижат за всички недостатъци на красотата.

Promoitalia - White in 5 ml

Подходящ период:

Есен, Зима

Времетраене – 60мин

White IN – е иновативен продукт със съдържание на Арбутин и Диметилметокси хроманил палмитат, подобряващ значително състоянието на кожата при нарушена пигментация.

Основни съставки:

Арбутин е естествена съставка, получена чрез екстракция на грозде (Uva Ursi), чието действие потиска процеса на синтеза на меланин. Promoitalia го имплементира в наноструктурите като бета-циклодекстрини за по-голяма ефективност.

Диметилметокси хроманил палмитат – основното му действие е инхибиране на тирозиназата, потискане на меланогенезата и фотопротекция на клетките.

Promoitalia - idebay 5ml

Подходящ период:

4 сезона

Времетраене – 60мин

Идебенон (C19-H30-05): най-добрият антиоксидант, забавящ стареенето, аналогичен на ко-ензим Q1 10, но по-добър от него, тъй като не индуцира производството на свободни радикали в условията на хипоксия.

Идебенон е мощен митохондриален инхибитор на свободните радикали, който намалява увреждането на ДНК и поддържа нормалното ниво на АТФ.

Основни съставки:

Идебенон (C19-H30-05), диметилетаноламин и ко-ензим Q1 10. 

 

Promoitalia - eye light 1ml

Подходящ период:

4 сезона

Времетраене – 60мин

Подобрява локалната микроциркулация и еластичността в периокулярната област. Редуцира броя и дълбочината на фините периокулярни бръчки. Подобрява лимфния дренаж в областта.

Основни съставки:

Рускус: вазопротективно действие.

Къпина: стимулира микроциркулацията.

Хексапептиди: редуцира бръчките.

Розмарин: антиедемно действие.

 

CELLBOOSTER®

Подходящ период:

4 сезона

Времетраене – 60мин

CELLBOOSTER® са иновативни инжекционни бустери, произведени в Швейцария.

CELLBOOSTER® представляват четири уникални стабилизирани комплекса, съставени от неомрежена хиалуронова киселина, аминокиселини и витамини.

Активните съставки са прецизно подбрани, за да съответстват на вродената физиология на кожата.  Компанията предлага комплекси, които имат предимството на персонализирани формули, които подобряват молекулната стабилност и водят до видимо по-дълготрайни резултати.

Блог