skin-design-logo-removebg-preview

Почистване на лице

Цена: 90.00 лв.

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 90 мин.
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно

Стъпки на терапията “Почистване на лице”:

1. Подготовка
2. Отстраняване на грима
3. Почистване
4. Ексфолиация (механичен или ензимен пилинг)
5. Пара (когато е необходимо)
6. Екстракция (когато е необходимо)
7. Маска
8. Нанасяне на финален крем

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА “почистване налице”: 

Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки каолин, вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук, тази терапия почиства и
ексфолира кожата, почиства порите, детоксикира отвътре и отвън.

Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне
възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото
време да изглади и тонизира кожата.

Защо да изберете нас за почистване на лице

Открийте несравнимата трансформация на кожата с посещение в “Skin Design” за почистване на лице, крайъгълен камък на красотата и здравето. Ние се отличаваме с отдадеността си да използваме най-съвременните процедури, като гарантираме, че всеки наш клиент ще остане доволен. Нашата процедура не е просто лечение, то е начин да ревитализираме кожата, и да отговорим и надхвърлим вашите очаквания.

Даваме приоритет на здравето на вашата кожа, като включваме само най-добрите, клинично одобрени продукти за почистване. Нашите опитни козметици използват усъвършенствани техники, като гарантират, че кожата ви е не просто почистена, но и подмладена на вид. Резултатът? Видимо по-ясна, по-чиста и по-младежка кожа, която не само изглежда изключително, но се чувства здрава и ревитализирана.

експертиза за почистване на лице 

Нашият холистичен подход гарантира, че всеки аспект от вашето посещение ще се отрази върху цялостната ви визия и здравето на кожата. Приятната обстановка, съчетана с нашите експертни техники, предлага високо качество и дълготраен резултат.

грижи след процедурата

Домашната грижа в този период, и не само, е една от водещите фактори. Осигурявайки дълготрайност на блестящите резултати, ние предоставяме индивидуални съвети. Те са съобразени с уникалните нужди на вашата кожа, като увеличаваме максимално ползите от вашето изживяване при почистване на лицето.

Подчертаваме важността на последователната рутинна домашна грижа, която ви насочва да изберете правилните почистващи продукти. Такива например са хидратиращи и слънцезащитни кремове, за да поддържате кожата си в добро здраве и след почистване на лицето. Ние ви консултираме как и с кои продукти да се погрижите за кожата си в домашни услови. Всяка кожа е строго индивидуална и за това е много важен правилният подбор на домашната грижа.

Последващата грижа е от първостепенно значение и ви приканваме да обърнете специално внимание, преди да се върнете отново. Тези сесии са ключови за адаптирането на вашата рутинна грижа за кожата към развиващите се нужди. Така се гарантира, че резултатите от почистването на лицето ви не само се поддържат, но и се подобряват с времето.

Доверете се на нашия опит за цялостна грижа след третиране и гледайте как кожата ви се трансформира. Работете с нас във вашето пътуване в грижата за кожата и прегърнете бъдеще, в което кожата ви е по-сияйна и блестяща от всякога.

Защо да изберете нас: Индивидуален подход, препоръчваме класическо почистване при комедонно акне, за да подобрим състоянието на кожата и да я подготвим за следващи терапии. При възпалено псутулозно акне се препоръчва противовъзпалителна терапия след това при необходимост се прилага почистване и се подготвя кожата за следващи терапии.

Целта на “Skin Design” е да имате здрава кожа!

 

Блог