skin-design-logo-removebg-preview

Скулптуриращ масаж и озоно терапия

Цена: 85.00 лв.

ВРЕМЕТРАЕНЕ:  60 мин.
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно 

какво представлява процедурата:

Скулптуриращ масаж на лице е метод за естествено подмладяване на кожата, възстановяване на тъканите и укрепване на лицевата мускулатура. 

Процедурата е безболезнена и без риск от странични ефекти, защото дава пълен  контрол върху изражението на лицето и възможността да приличаш на себе си.

Това е дълбоко реструктуриращ лицето метод, основаващ  се на остеопатия (допълваща терапия към медицината, при която се работи само с ръце, като средство за преодоляване на болката и дисбаланса в двете половини) и мануални техники за стягане и повдигане мускулатурата на лицето.

Скулптуриращият масаж споява връзката между лимфна, кръвоносна, имунна и нервна система на кожата, и поддържането на блясъка и младостта във всяка възраст.

Как протича процедурата?

В началния етап на процедурата терапевтът работи с всеки от трите напречни сегмента на лицето от брадичката до челото. В зависимост от анатомичната структура на даден мускул се избират индивидуални техники за масаж, които оформят всяка мускулна група.

Вторият етап е масаж на дълбоки тъкани на лицето през устната кухина. По този начин се обръща внимание на онези зони, които не могат да бъдат достигнати чрез външен масаж. Терапевът работи върху всеки  мускул – от точка до точка на закрепване.

Това подобрява метаболитните процеси, стимулира притока на кръв и отпуска областите, които са напрегнати в ежедневието. В същото време кожата започва да произвежда колаген, стяга се и подобрява еластичността си. И друг важен благоприятен ефект от скулптурното повдигане е премахването на мускулните блокове и спазми.

Процедурата отпуска мускулите, натрупани стрес и негативни емоции в продължение на години. От постоянно спазматично състояние те се връщат
към нормалния си тонус. Цялото лице отново става „живо“, без да променяме мимиката и индивидуалното ви излъчване.

Резултати:
– възвръща състоянието на основните линии на лицето: овал, скули, очи, чело;
– дренира подпухвания и излишни течности от лицето;
– освобождава спазми в лицевите мускули, което подобрява състоянието на тъканите;
– допринася за дълбок релакс на лице, шия, деколте, скалп;
– кожата  е регенерирана, по-еластична и с подобрен имунитет;
– фините линии се заличават, бръчките – минимизират;
– намалява нивата на стрес.

Озонотерапията е терапията на 21 век. Тя е уникален съвременен високоефективен метод на лечение, при който се използва медицински озон, по-конкретно озоно-кислородна смес, притежаваща мощно лечебно въздействие, благодарение на силните окислителни свойства на озона. Тя е качествено нова форма на лечение на множество познати и новооткрити заболявания.

Терапията оказва силно антибактериално, антивирусно, противовъзпалително, дезинтоксикиращо и имуномодулиращо действие, усилва микроциркулацията и обмяната на веществата, помага при нарушено окисление на липидите и повишава активността на системата за антиоксидантната защита. 

Има добра поносимост и практически няма странични ефекти. Всичко това дава възможност озонотерапията да се използва при лечението на редица заболявания – белодробни, нарушено кръвообращение, дискови хернии и дископатии, микробни поражения, трофични язви и изгаряния, в кардиохирургията, неврологията, и др.

Блог