skin-design-logo-removebg-preview

Endospheres therapy

Цена: 99 лв.

ВРЕМЕТРАЕНЕ:   45 мин.
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ:
За трайни резултати са препоръчителни 12 процедури.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА: 

EndoSpheres therapy (Eндосфера) е истинска революция в анти-ейдж терапиите за лице. Този неинвазивен фейсфилтинг се постига чрез механични вибрации, които изглаждат линиите на лицето, уплътняват кожата и имат подмладяващ ефект.

Копресионната терапия стимулира кожата и мускулите на лицето, врата и деколтето посредством въртящи се силиконови сфери. Тя подобрява функцията на фибробластите и активирана производството на колаген, еластин и хилауронова киселина.

Тази иновативна техника влияе върху физиологичната релаксация на мускулите, което намалява мимическите бръчки.

EndoSpheres therapy за лице постига подмладяване на лицето по напълно естествен начин, при максимален комфорт и нулев риск за пациента.

КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ:

Endospheres therapy за лице се комбинира успешно с други неинвазивни и инвазивни методики-инжекционно проложение на филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, апаратно въвеждане на вещества и др. Ако желаете допълващи терапии, нашите терапевти ще Ви препоръчат подходящи такива, според Вашия тип кожа.

ПОДДЪРЖАЩИ ПРОЦЕДУРИ:

Чрез EndoSpheres тепария за лице се постига регенерация на кожа и подкожие и образуване на нови стволови клетки, поради тази причина ефектът се запазва по-дълго. За запазване на резултата и последващо подобряване на състоянието на кожата, е препоръчителна една поддържаща процедура месечно.

Блог