skin-design-logo-removebg-preview

Genosys

Цена: 90.00 лв.

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.
 
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно 

Gynosys Snow Cell BRIGHTENING​

Изсветляваща и подмладяваща програма, напълно безопасна за нежен пилинг и подмладяване, която изсветлява хиперпигментациите (тъмните петна) чрез ексфолиране на повърхностния слой ”мъртви клетки” и стопира прекомерното производство на меланин. Ефикасно изсветлява и изравнява тена на кожата. Всичко това благодарение на мощното въздействие на вит. С, коджикова киселина и арбутин.

Как действа?

  • Стимулира клетъчното обновяване;
  • Изсветлява тъмните петна;
  • Изравнява тена;
  • Подмладява кожата.

Показания: 

  • Хиперпигментации (тъмни петна);   
  •  Неравномерен или сивкав тен; 
  • Вяла кожа;               
  • Фотоувредена кожа;
  • Проблемна кожа.
 

Противопоказания:

  • Екзема/дерматит.

 

Ефективността на терапията се дължи на 3 активни компонента:

SnowCell ензимна пудра с чист вит.Ц и коджикова киселина, която ефикасно премахва хиперпигментациите (тъмните петна);

SnowCell Изсветляващ активатор – високоефективен изсветляващ активатор, който помага за усвояването на активните съставки от продуктите за грижа за кожата , ексфолира повърхностния слой мъртви клетки , озарява и изравнява тена.

– SnowCell Регенериращ разтвор с пептиди – регенериращ разтвор с различни пептиди, който доставя ценни хранителни вещества на кожата и стимулира производството на колаген. ПОдмладява и ревитализира кожата.

Кога да прилагаме терапията?
Процедурата не зависи от сезона, може да се прилага целогодишо.

Колко процедури са необходими?
Препоръчителни са около 5 процедури. За оптимален резултат са необходими по 1 процедура през 10 дни.

Бърза, ефективна и приятна
Процедурата е 100% безболезнена. Премахването на тъмните петна никога не е било по-приятно. Високоефективните съставки се активират под въздействието на нежни масажни движения. 

Gynosys - Карбокси терапия

GENOSYS EZ CO2 MASK е глътка кислород за кожата. Терапията ускорява доставянето на повече кислород в дълбоките слоеве на кожата, придавайки й здрав и сияен вид.


Иновативната маска хидратира в дълбочина и стяга кожата, изсветлява тена и помага в борбата с пигментните петна.


Как действа процедурата?

При всяко вдишване кръвта ни се обогатява с голямо количество кислород, но какъв процент от него достига до нашата кожа? Кислородът е отговорен за нормалното протичане на процесите в клетките, образуването на нови и умножаването им. 

А по- голямото количество кислород в кожата гарантира ускоряване на метаболизма и регенерация на кожата. За да насити кожата с по-голямо количество кислород, Genosys разработва иновативна карбокси маска, която доставя на кожата повече кислород. Базирайки се на научни доказателства и така наречения ефект на Бор, карбокси маската „привлича” кислорода от кръвоносните съдове и насища кожата с безценния газ.

GENOSYS EZ CO2 MASK е най-ефективна:

– Против тъмни петна;
– Подобрява микроциркулацията;
– Подобрява еластичността на кожата;
– Има мощно стягащо действие;
– Озрява тена;
– Намалява зачервяванията и раздразненията;
-Благоприятно въздействие при розацея.

Ключови съставки:

Екстракт от тученица: има антимикробни, противогъбични, противовъзпалителни и обезболяващи свойства. Успокоява раздразненията и помага за лечението на различни кожни проблеми.


Екстракт от лайка: успокоява, овлажнява и потиска растежа на бактерии. Притежава отлични антисептични и лечебни свойства.


Екстракт от центела азиатика: има неверощтен оздравителен ефект, стимулира клетъчната регенерация, подобрява кръвообращението, успокоява кожата и укрепва тъканите.


Екстракт от женско биле: намалява тъмните петна и предотвратява появата на нови. Озарява и подобрява тонуса на кожата.


Екстракт от байкалски шлемник: има противовъзпалителни, антиоксидантни, антимикробни, противогъбични, антивирусни и неутрализиращи свободните радикали свойства.

Кога да прилагаме терапията?

Терапията може да се прилага целогодишно. Подходяща и като подготвяща терапия преди микронидлинг, за по- добро усвояване на веществаата.

Комбинация с други процедури:

Терапията се съчетава добре с почти всички процедури като подготвяща терапия.

Gynosys - Дермаролер

Медицинският микронидлинг представлява нехирургичен метод, при който посредством специална система от фини иглички за микроперфорации, дълбоко в дермата се въвеждат биоревитализиращи разтвори, обогатени с хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини и активни молекулни пигменти.

Процедурата има ревитализиращ ефект, води до стягане на кожата и заличаване на белезите поради естетствената стимулация в синтеза на колаген, еластин и растежни пептиди.

Препоръчва се:

Като допълнителна терапия при третиране на тъмни петна по кожата

Към процедурата се добавя биоревитализиращ разтвор с насочено действие конкретно към зоните на хиперпигментация.

За фини бръчки около очите, устните и стягане на отпуснатата кожа

Към процедурата се добавя биоревитализиращ разтвор с високо съдържание на хиалуронова киселина. Интервенцията води до повишаване синтеза на колаген с 400 %.

Микронидлингът изисква много кратък период на възстановяване и не налага социална изолация. Непосредствено след процедурата кожата е зачервена и чувствителна и наподобява слънчево изгаряне. На следващия ден червенината е чувствително намаляла, а на третия в повечето случаи е отзвучала.

Препоръчителен брой процедури

За оптимален ефект препоръчваме 4-6 процедури, с интервал от 3-4 седмици между всяка процедура. Разбира се, може да има индивидуални вариации в зависимост от проблема ви. Ще започнете да се наслаждавате на резултатите от процедурата след 4-5 седмици, като с всяка следваща процедура те ще стават все по-видими.

Предимства на процедурата:

Бързо възстановяване (1-4 дни);
Висока ефективност;
Бързи резултати, видими след първото третиране;
Лека болезненост (използва се локална анестезия).

Блог