skin-design-logo-removebg-preview

GUINOT

Цена: 70 - 150 лева

Hydradermie Eye Logic
70.00 лв. / Времетраене: 50 мин.

 

Hydraclean
70.00 лв. / Времетраене: 50 мин.

Detoxygene
100.00 лв. / Времетраене: 60 мин.

Hydradermie
130.00 лв./ Времетраене: 60 мин.

Hydradermie Lift  Deluxe
150.00 лв. / Времетраене: 90 мин.

Подходящ период:
4 сезон

Какво представлява процедурата

GUINOT е водеща френска марка, чиято цел е да възобнови и съхрани красотата и младостта на жените. Чрез постоянно усъвършенстващи се методи, GUINOT представя иновативни козметични терапии и продукти.  

Професионалните услуги и продуктите за грижа, които разкриват красотата на кожата, са в основата на репутацията на GUINOT. Прилага се етичен и екологичен подход към грижата за кожата не само по отношение на методите на производство, но и в активните съставки, които използва. За да подобрят съвместимостта с кожата, формулите се запазват без парабени, а използваните активни съставки са от растения без ГМО.

Hydradermie Lift е истинска „подмладяваща революция”. С тази процедура се стимулират лицевите мускули. Освен това има и видим лифтинг ефект само след няколко процедури, без никакви инжекции или хирургични интервенции! Изключителната лифтинг терапия тонизира, ревитализира и стяга кожата в дълбочина. Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са „лифтирани” до неузнаваемост.  Hydradermie Lift е истински „бодибилдинг” за лицето. 

Eye Lift e eксклузивна козметична терапия, която намалява признаците на стареене и умора в областта на околоочния контур благодарение на уникалния метод мускулна стимулация. Лифтинг терапията за околоочен контур Eye Lift действа на мускулно ниво, дренира, елиминира подпухналостта и тъмните кръгове, намалява бръчките „пачи крак“ и осигурява лифтинг ефект. Професионалната терапия се състои от 3 ключови стъпки и в рамките само на 40 минути видимо подмладява и изглажда кожата в областта около очите, лифтира клепачите и ефикасно премахва подпухналостта и тъмните кръгове.

 

Hydraclean е по-модерното„класическото почистване” на лице.GUINOT, като експерт в грижата за кожата, разработва и патентован HYDRACLEAN апарат, който по изключително приятен и безболезнен начин осигурява почистване на кожата в дълбочина и придава сияен блясък на лицето.  Използва се специфичен ThermoClean накрайник, който загрява кожата и клиентът усеща приятна и релаксираща топлина. Този накрайник спомага за стимулиране на мастните жлези и по-лесното премахване на себума. Едновременно с това се стимулират потните жлези и се елиминират токсините от кожата.

Detoxygene е най-новата козметична терапия за лице, която ефикасно отстранява мъртвите клетки, детоксикира и насища кожата с кислород. Освен това Detoxygene елиминира токсините и замърсяванията, хидратира, изглажда и осигурява надеждна защита на кожата. Резултатите от процедурата са моментални кожата е чиста, освежена, кадифено мека и еластична. Лицето възвръща естествения си сияен блясък.

 

Hydradermie e уникална, единствена по рода си терапия, която повлиява както кожата на лицето, така и шията, деколтето и околоочния контур, комбинация от уникалната патентована иновация, която спомага за бързо дълбоко проникване на йонизираните активни съставки. Чрез което постигаме дълбока хидратация на кожата.

 

Hydradermie Lift Deluxe  e уникална комбинация от дълбока хидратация и лифтинг.

Блог