skin-design-logo-removebg-preview
Козметичен център
"Skin Design"
Инвестирайте в себе си

Нашите специализирани програми за лечение са основата за истински красива кожа. Върнете младежкия си блясък, чрез силата на професионална грижа за кожата и програми, които възстановяват, подобряват и подмладяват кожата ви, чрез специализирана медицинска апаратура. Нашата страст е да помагаме на нашите клиенти да постигнат реални резултати, изграждайки свят на доверие отвън навътре.

В какво вярваме

НАШАТА СТРАСТ

Ние вярваме, че всеки заслужава да се чувства уверен и да обича кожата, в която се намира. Нашият персонализиран подход за оптимално здраве на кожата използва най-новата технология в клиничните коригиращи лечения и грижата за кожата от най-висок  клас.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

В основата на нашата философия е холистичният подход към здравето, младостта и красотата. Целта ни е постигане на устойчиви резултати за всеки клиент и връщане на времето назад. С прилаганите холистични методи ние моделираме външния вид на всеки клиент по начин, който изцяло кореспондира с душевното му състояние.

НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ

Избрахме най-новите тенденции в beauty индустрията, за да отговорим адекватно на всички проблеми на клиентите. Работим с най-висок клас иновативна апаратура и професионалната козметика на водещи марки в областта на козметологията.

НАШАТА ГРИЖА

Подходът ни към всеки клиент е строго индивидуален, а процедурите се подбират след предварителна диагностика на кожата и установяване на конкретните проблеми. Въпреки модерността на апаратните методи, нашите специалисти винаги препоръчват най-здравословните и прецизно съобразени процедури за постигане на максимално добри резултати.

Процедури

Лице

лазерна епилация

ТЯЛО

естетика

Нашите партньори

1-645A2507

Глория василева

кинезитерапевт

виктория банкова

медицински козметик

емилия пенова

медицински козметик

медиха халил

медицински козметик

Мария Петелева

медицински козметик

Елена Казарян

медицински козметик

Анелия Найденова

кинезитерапевт

viber_image_2023-02-21_13-58-40-816

Зорница Марчева

администратор

подари грижа

Поръчай подаръчен ваучер бързо и лесно онлайн.

Мнения от клиетни

Блог