skin-design-logo-removebg-preview
Кислородна терапия

Цена: 100.00 лв.

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.

ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД:  Целогодишно 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА:

Като всеки жив организъм, кожата има нужда от кислород, за да живее и да се обновява. При младата кожа този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и тя не получава достатъчно това, от което се нуждае. Съдържанието на кислород в клетките силно намалява.

Този недостиг води до забавяне на обменните процеси на клетъчно ниво. В резултат, синтезът на колаген и еластин се понижава и започват да се появяват фини линии и бръчки.

Кислородна терапия за лице се прилага все по-често в естетичната медицина и козметологията с цел подобряване на състоянието на кожата, подмладяване, забавяне на процесите на стареене и стимулиране на регенерацията.

Полезна е при редица кoжнии забoлявания. Кислородната терапия представлява използване на кислород с лeчебна цел за повлияване на редица бoлестни състoяния и за грижа за красотата. Този иновативен метод се осъществява посредством прилагането на кислород под налягане.

Как действа процедурата?

Ефектът от кислородната терапия е мигновен – кожата е свежа, тенът е изравнен, а лицето – бляскаво. При наличие на по-увредена, дехидратирана и суха кожа е възможно провеждането на терапевтичен курс от няколко процедури, чиито резултат от своя страна е трайно подобряване на еластичността и хидратацията.

Резултати: 

• големият плюс на кислородната терапия е това, че е напълно безвредна и няма странични ефекти, като зачервяване, лющене и болка;
• подходяща е за всеки тип кожа (както и много чувствителната), възраст и сезон;
• поддържа ефекта от процедури като мезотерапии, химични пилинги, филъри и ботокс.

Блог