skin-design-logo-removebg-preview

V Bianco – депигментация и антиейдж

Цена:

240 лв. за 1 процедура

1000 лв. за пакет 5 процедури

 
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ: 5
ЧЕСТОТА НА ПРИЛАГАНЕ: през 15-20 дни
ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно
ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ: Лице, Шия и Деколте

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПИЛИНГЪТ V BIANCO?

V BIANCO e ново цялостно решение, повлияващо най-често срещаните несъвършенства по кожата, свързани с хиперпигментацията, като благодарение на активните си съставки, насърчава ефективна и бърза регенерация. ​Подходящ е за всички фототипове на кожата (т.е. за всеки тип тен – от много светла до много тъмна кожа) и блокира образуването на хиперхромии, ускорява клетъчното обновяване като премахва вече съществуващите петна.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Транексамова киселина: обект на най-новите проучвания, тя демонстрира изключителни свойства като плазминогенен активатор и постига прекрасни резултати при укрепването на съдовата компонента в кожата. Особен интерес за козметологията обаче, представлява способността на тази съставка да изсветлява пигментации от различен произход. 
Установено е, че транексамовата киселина повлиява меланогенезата (производството на тъмния пигмент на кожата – меланин) – съответно, и формирането на тъмните петна. 

 

Genowhite: пептид с впечатляващи свойства за бързо дермално проникване. Прилаган в ниска концентрация, той може да постигне изключителни резултати при редукцията на количеството меланин и инхибирането на меланозомния транспорт и ензимите, генериращи меланин тирозиназа, TRP-1 и TRP-2.
В тестове ex vivo и in vivo този пептид демонстрира значителна ефективност при избелване на петна само за период от 9 до 14 дни. За сравнение – при класическите депигментиращи терапии този срок се простира върху няколко месеца.

Биомиметичен глутатион: мощен антиоксидант с изявено действие срещу свободните радикали. Съставката блокира индукцията на тирозиназната активност, причинена от пероксидите. Доказано е, че глутатионът елиминира реактивните кислородни форми (ROS), причинени от ултравиолетовата радиация и замърсяването.
Интересен факт е, че глутатионът се произвежда в тялото ни по естествен път, но с възрастта неговото количество постепенно намалява и свободните радикали успяват да увредят клетъчната ДНК – а за кожата това означава видими признаци на стареене.

 

Sym Radiance Resorcinol: иновативен антипигментен агент в ревизирана молекула с по-липофилна структура, която позволява по-бързо проникване в кожата, без да предизвиква дразнене.

 

Azeo Glycine: активна съставка, озаряваща кожата, инхибираща синтеза на меланин и редуцираща производството на себум в кожата. Azeloglicina® изравнява тена и прави кожата по-сияйна, по-еластична и хидратирана. 

КЛАСИЧЕСКИ СЪСТАВКИ:

Флоретин и ферулинова киселина две изключително важни молекули с антиоксидантно действие, способни да блокират свободните радикали в кожата. Намаляват възпалението и раздразнението на кожата.

Микс от козметични киселини – салицилова и гликолова: ускоряват кожния търновър, намаляват интензивността на вече наличните хиперпигментации и редуцират фините линии и бръчки благодарение на мощното си антиейдж действие.
Концентрация между 5 и 25%
pH 3

Lipo C vitamin (Acido 3-O-etilico ascorbico): стабилизирана форма на витамин C със силно антиоксидантно действие за защита на клетките, като същевременно блокира работата на меланоцитите – при 3-месечна употреба редуцира производството на меланин до ~54%.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕРАПИЯТА:

  • Обновяване на кожата и подобряване на нейната структура още от втората седмица на приложение;
  • Затихване, намаляване и изчезване на меланомните петна още от първия месец на приложение;
  • Намаляване на несъвършенства като белези от акне, бръчки, неравномерен тен;
  • Стимулиране на капилярната циркулация и неоангиогенезата (изграждането на нови кръвоносни съдове);

Блог