skin-design-logo-removebg-preview
Vivace

Цена: 450лв

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.

ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД:  Целогодишно 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА:

Микронидлинг терапията е минимално инвазивен метод за премахване на множество несъвършенствата от лицето чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.

Иновативната система VIVACE RF съчетава 3 мощни технологии – микронидлинг, радиочестота и LED светлина, за едновременно третиране на множество кожни несъвършенства.

VIVACE микронидлинг е минимално инвазивна процедура, която създава множество малки перфорации по кожата чрез 36 позлатени игли. Проучванията сочат, че микронараняванията не оставят белези по кожата, а напротив – стимулират естествените регенеративни способности на кожата и колагенообразуването. Микроперфорациите по кожата повишават усвояването полезните за нея вещества, като хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които възстановяват здравия й вид.

Радиочестотата в иглената терапия VIVACE ускорява допълнително производството на колаген. Vivace RF микронидлинг включва използването на синя и червена LED светлина. 

Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената светлина активира клетките да произвеждат колаген, което подобрява качеството и тена на кожата.

Чрез микронидлинг терапията се подобрява цялостният вид на кожата, благодарение на стимулираното производство на колаген и заздравителните ѝ процеси.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа независимо от сезона, затова е удачен избор за пациентите, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване по всяко време.

Третираната зона се обезболява с локална упойка под формата на крем, която се поставя 20-30 мин. преди микронидлинг терапията и осигурява максимален комфорт. Заради своя минимално инвазивен подход, микронидлинг VIVACE не е съпътствана от силна болка и дълъг възстановителен период.

Рeзултати:

Микронидлинг терапия с VIVACE RF постига впечатляващи резултати при мъже и жени от всяка възраст и с всеки тип кожа. Има отлични резултати при повърхностни белези от акне, разширени пори, фини бръчки, малки бръчици около очите и устните, пигментации и отпусната кожа. Процедурата подобрява текстурата на кожата, видимо я стяга и лифтира, изглажда релефа, избистря тена и е идеална възможност за възвръщане на сияйния, стегнат и свеж вид на кожата си, без ботокс и филъри.

Безопасност и доказана ефективност:

VIVACE RF e сертифициран професионален апарат за микронидлинг терапия, който отговаря на високите изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA). Тествана и доказано ефективна, микронидлинг терапията VIVACE RF не крие рискове за здравето и представлява сигурен начин за възстановяване на сияйния вид на кожата

Блог