skin-design-logo-removebg-preview

ZO®SKIN

Цена:

250 лв. за 1 процедура

ZO®SKIN пилинг
ZO®SKIN терапия срещу пигментации 
ZO®SKIN терапия срещу розацея 
ZO®SKIN терапия срещу акне
ZO®SKIN антиейдж терапия

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 40-60 мин.

ПОДХОДЯЩ ПЕРИОД: Целогодишно

ZO®SKIN HEALTH: Красотата и здравето като идеология и наука

Луксозната медицинска козметика на ZO®SKIN HEALTH е посветена на сияещата и здрава кожа.

Във фундамента на тази изключителна козметична линия е залегнала философията на нейния създател – стетовноизвестният дерматолог, изследовател и педагог д-р Зейн Обаджи: красива е здравата кожа! С помощта на ZO®SKIN HEALTH постигаме това, уповавайки се на иновативни решения и научни проучвания.  

Медицинската козметика за терапиите със ZO®SKIN HEALTH е създадена така, че да се грижи за нуждите на всяка кожа, независимо от възрастта, етническите характеристики и нейния тип.

ЗДРАВЕ без граници. ЗДРАВЕ за всички.

Иновативните продукти на ZO®SKIN предлагат  целенасочени решения за най-широко разпространените дерматологични състояния – хиперпигментации от различен произход, акне, розацея, стареене. В гамата са включени и различни протоколи за превантивна и защитна грижа за всички типове кожа.

Формулите съдържат активни съставки, които проникват през епидермиса и действат на по-дълбоко ниво – в самата дерма. Това прави терапиите изключително високо ефективни – работещи “отвътре навън”, тъй като активират биохимичните процеси, свързани с подхранването, възстановяването и обновяване на кожата на клетъчно ниво.

Активните съставки в ZO® са внимателно подбрани от самия д-р Обаджи и екипа му като са прецизирани във високи, но безопасни за здравето концентрации.
В състава на продуктите, според предназначението им, присъстват ново поколение чист ретинол, усъвършенствани пептиди и мощни антиоксиданти.

ZO®SKIN пилинг

Тристъпковият ZO®SKIN пилинг се бори с хиперпигментациите и фините линии. Съдържа трихлороцетна киселина, ретинол и ексфолианти - комбинация за антиоксидантно и мощно анти-ейдж действие.

ZO®SKIN анти-пигмент

Терапия, базирана върху интелигентна технология за корекция на пигментации, и съчетаваща пептиден дрон, транексамова киселина и ниацинамид. В състава на продукта са включени бета глюкан и екстракт от женско биле за редукция на иритацията след процедурата и натриев ацетилиран хиалуронат за интензивна хидратация.

ZO®SKIN анти-ейдж

Подсилен концентрат, обогатен с революционна технология против стареене ZCORE™ и Sodium-DNA, ZO®. Лифтира отпуснатата кожа и видимо подмладява нейния вид.

ZO®SKIN анти-розацея

Създаден специално за зачервена и чувствителна кожа, Rozatrol® Serum Accelerated помага за минимизиране на повърхностното омазняване, като същевременно осигурява успокояващ ефект.

ZO®SKIN домашна грижа

Съпътстващата домашна грижа е есенциална за разгръщане на пълния ефект от професионалните терапии.

Нашите специалисти ще ви насочат към най-подходящите продукти, структурирани в цялостна рутина, която да гарантира най-добрата грижа за Вашата кожа.

Блог